• Sobota, Leden 18th, 2003

18.1.2003

Volá Niki, kamarád to Krakenův, že dohodnul charitativní akci, kde se bude vybírat pro vozíčkáře. My tam budeme hrát a ještě dvě kapely, tuším že progresivní. Niki také prohlásil, že má drobné vylepšení do naší písničky „Starý schody“, a to nějaké vybrnkávání na druhou kytaru, takže jsme si písničku nanečisto sjeli a ono to bylo docela pěkné, takže stačilo říct „zahraješ si to s náma“ a bylo to.

Pámbůch asi nebyl doma, ale Zlatovlásce se podařilo najít práci. V podstatě udělali kozla zahradníkem , protože tento okresní opilec dostal práci výčepního ve zdické herně „U HUMLA“. Plni radosti jsme jej šli navštívit i s fotoaparátem (fotografie jsou ještě v laboratoři) a hned začaly padat sázky, jak dlouho Pochvoň Zlatovlas za pípou vydrží abstinovat. Již po první šichtě utíká Zlatovláska s právě vydělanou částkou 800,- do berounského NON-STOPU, kde ji kompletně směňuje za alkohol.

Category: Zápisníček
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Vaše komentáře: